5 Ekim 2018 Cuma

 Araçların egzoz dumanları, is, yağmur, kar ve daha birçok sebepten dolayı binaların camları kirlenmektedir. Binaların hem dış görüntüsünde hem de içerden dışarıya bakanlar için kötü bir görüntü oluşturmaktadır. Bazen o kadar yoğun olmaktadır ki binaya giren güneş ışığının alımını bile engellemektedir. Dış cephesi kirli bir bina hem oraya gelenler için kötü bir intiba  bırakır hem de o binada yaşayan, çalışan insanlara güvensiz bir ortam duygusu yaşatır.
 Yüksek katlı binalarda dış cephe cam temizliği önemli bir konudur. Dış cephe temizliğinde işinin ehli bir temizlik firmasından alınacak destek ile dış cephe temizliği kusursuz bir şekilde yaptırılmalıdır. Deneyimli, referanslara sahip bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli önceliklerimizden biri.
 Bir temizlik firmasını diğer temizlik firmalarından ayıran en önemli özellik çalışanlarının tecrübesi, işini iyi yapması, profesyonelliğidir. Dış cephe temizliğinde çalışanların profesyonel olması hem temizliğin çok iyi yapılması hem de çalışanların güvenliği için çok önemlidir. Yer alan ve zaman kaybı yaşamadan Rope Access tekniği ile personelin emniyetli bir şekkilde çalışmaktadır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder